Arbetsmiljön är viktigare för oss än att växa som bolag.

Våra medarbetare är vår främsta resurs.

Varje fredag har vi som tradition
att äta en god lunch tillsammans. Dessa tillfällen
är en kvalité som verkligen uppskattas av alla på
bolaget. Där kan vi byta erfarenheter, lära oss av
varandra och eventuellt lösa problem som uppstått
under veckan. Det underhåller också vår samman-
hållning och trygghet som ett team, där alla är på
samma nivå och ingen behöver sitta ensam.

Om oss på Blockworks

På Blockworks är vi medarbetare vår främsta resurs.
Här ska alla känna sig sedda, välkomna, involverade och ha mycket att säga till om. Vi hjälps åt som ett team långt bortom uttalade yrkestitlar. Det allra viktigaste för oss är att vi ska trivas att arbeta här, att det ska vara kul att gå till jobbet och att vi blir en attraktiv arbetsplats där det händer mycket runt omkring bolaget. Det här tror vi smittar av sig på våra kunder. Trivs folk och vill utvecklas, blir vi som bolag också bättre.

Hur vi jobbar

Blockworks fungerar som ert bolags externa IT- avdelning. Hos oss får ni en personlig kontakt som är inlästa på just ert bolag, som ser de problem som dyker upp och de ärenden som följer. Ni som kund blir ingen siffra i ett system utan får en mänsklig relation med oss. Vi har ingen sedvanlig kundtjänst utan ser det mänskliga och personliga mötet som det primära för oss.

Vi jagar inte kunder utan växer organiskt på vårt rykte.

På Blockworks tror vi på en personlig relation, på riktigt. Vi kan kaxigt men ödmjukt säga att vi vet att vi är bra. Därför binder vi oss inte på långa avtal – eftersom vi vet att du som kund kommer att vilja stanna.

Blockworks – Er IT-partner.